tiistai 9. heinäkuuta 2013

Perhosista ihmissusien kautta naistenlehtihaastatteluun

Näin viime yönä unia kiemuraisista ja viivoiltaan joka suuntaan räjähtelevistä perhosista. Heräilin myös pahimmillaan muutaman minuutin välein kirjoittamaan muistiin jotakin liittyen uuteen käsikirjoitukseen. Päivällä aivot tuntuivat jäisiltä kesäflunssan vuoksi, yritin katsella läpi kaikki internetin kuvat perhosista, tatuointia ajatellen. En aivan onnistunut tavoitteessani. Kuvio saattoi tosin löytyä, joten siltä osin kyllä. 
    Tekstin ilta- ja yömietiskely stressin ohella aiheutti taas sen, että visiot alkoivat paukkua puoliunessa, juuri nukahdettuani tuli aina uusi välähdys, toinen, kolmas, ja monta sivua kryptistä tekstiä isoon vihkoon. Kryptistä ulkopuoliselle lukijalle, selkeää minulle. 
    Tässä vaiheessa on aina jotenkin niin hämärää käsittää, että kyllä tuosta vihko-, paperi- ja tiedostomerestä vielä joskus romaani tulee.

Viime lauantaina Finnconissa ilmestyi Juri Nummelinin toimittama ihmissusiantologia Kuun pimeä puoli. Siinä on myös minulta eräs vanhempi novelli mukana. 
    Tänään perhoset kipristelevät aivojen sijasta vatsassa. Nimittäin tällä viikolla ilmestyvässä, erään naistenlehden numerossa pitäisi olla juttu minusta. Ja totta kai se jännittää, kuten kaikki ekat kerrat.      

P.S. Päivitys 11.7. Juttu on siis tänään ilmestyneessä MeNaisten numerossa 28! 

2 kommenttia:

  1. Pitääkin lukaista juttu sitten kun pääsen Suomeen ja löydän oikean lehden :) Mä muutes mietin juuri, että millasen tatskan viimeinkin tonne jalkaan otan..

    VastaaPoista
  2. Pitääkin mennä kirjastoon ja etsiä MyöNaikkoset käsiin.

    VastaaPoista