keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Sour Times a.k.a. Escape Or Die

Olisi monesta jutusta Asiaa. Yhdestä paljon, toisesta detalji jos toinenkin, kolmannesta ainakin muutamia sivuhuomioita. En voi kirjoittaa julkisesti vielä yhdestäkään. Kyse ei ole siitä, että minulle olisi tulossa jotakin huippudiilejä, joista en saa toistaiseksi ilmoittaa. Pikemminkin päinvastoin. 

Ainoa vaihtoehto selvitä nyt sen seitsemännestä epäonnesta on kulkea omia omituisia reittejään eteenpäin, välittämättä missä massan talloma tie menee. En jaksa enää pudota käärmeiden täyttämiin ansakuoppiin, antaa päälleni sataa lokinpaskan lisäksi mädäntyneitä linnunraatoja. Nähdä liskojen kasvoja hymyilevien naamarien takaa. 
Pakenen nilkuttamaan takaisin kiemuraisille poluille ja pimeille kujille. Kenties hankalia taivaltaa, mutta ainakin tunnen ne.

Pitäisi saada uusi tatuointi suunniteltua, jotta voin käydä varaamassa ajan. Mikäli nyt teen sen ennen yhtä leikkausta. Riippuu koska leikkaus on. 
Ennen kaikkea pitäisi keskittyä ongelmien ja takaiskujen sijasta lähinnä uuden romaanikässärin langanpätkiin. Ja terveyteen. Ja parisuhteeseen. Kotiin, tähän, nyt. Ei johonkin ehkä joskus tuolla jossain.

Ei pitäisi, vaan pitää.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä, mikä ikinä huolettaakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tässä mieli on jo valoisampi, asioilla on taipumusta järjestyä. Tavalla tai toisella.

      Poista