torstai 13. syyskuuta 2012

Yöllistä jaarittelua (Night time is the right time)

En tiedä onko säälittävää vai huvittavaa, että olen sellaisessa vaiheessa elämääni, jolloin minulla on kaapissa yrttiteesekoituksia nimeltä AntiStress ja Laihduttajan paras ystävä
Vaikka en varsinaisesti laihduta, koska jos laihdutan, "onnistun" siinä ja minusta tulee sairas ja anorektinen, vielä sairaampi kuin nyt. Olen siitä huolimatta tavallaan aina "laihdutuskuurilla", elämäntapana, kuten kai jokainen suomalainen, paitsi muutamat miehet, jotka kantavat kadehdittavalla ylpeydellä makkaralla ja keskioluella kasvatettuja tynnyrimahojaan. 
Niin ja luonnostaan laihat, joiden luontaista laihuutta aina salaa epäilen, tavalla, jonka ymmärtävät ainoastaan muut aikuiset, jotka ovat olleet lapsena läskejäMikä minun lapsuudessani tarkoitti sitä, että kehossa oli ylipäänsä rasvaa. Keskivertojen nykylapsosten rinnalla olin hoikka tyttö. Tai ainakin ihan normaali siltä osin, en muuten.
Ja jotta kukaan ei käsitä väärin, minulle on aivan sama ovatko lapset laihoja, lihavia tai jotain siltä väliltä, kunhan ovat mahdollisimman onnellisia. 

Minun piti teelaatikkojen ja -pussukoiden innoittamana kirjoittaa jotain näpsäkkää ja harmitonta varhaiskeski-ikäisyydestä, mutta en ehdi vältellä työtä tämän enempää. Pitää kirjoittaa arvostelu ja viimeistellä novelli, vaikka päässä veitsenterät soittelevat epävireisiä viuluja ja hengenahdistus on runollisen, koomisen tuberkuloottista.

P.S. Katulamput asfalttipora hissin rikkinäinen valo, imurin ääni joka työntyy sukkapuikkona korvasta korvaan ja vie aivot mukanaan, pää jää tyhjäksi. Hento kuori kuin linnun muna.

Perhesurmien ja lasten kidutusuutisten aikakautena turvakotitoiminta ja lastensuojelu ovat viimeisiä kohteita, joista tulisi säästää!


4 kommenttia:

 1. :) Hyvä markkinointikikka lisätä tuotteisiin joku meidän aikaamme kuvaava ongelma. Jännää että ihminen lankeaa noihin houkutussanoihin ja jatkaa silti vanhoja elämäntapojaan. Ihmiset on niin hassuja.
  Kävin allekirjoittamassa tärkeän asian puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. En olisi uskonut, että mitä kaupassa nauraa, sitä kaapista löytyy. "Laihduttajan paras ystävä" on itse asiassa aika hyvää, mutta saanen saman maun halvemmalla, kun yhdistelen ihan vaan yrtin nimellä myytäviä teepresuja itse.

   Poista
 2. Oh. Minusta on NIIN epäoikeudenmukaista ja rajoittunutta väittää AINA, että miesten vatsat olisivat kasvatettu makkaralla ja oluella. Ei. Kyllä ne kasvavat ihan myös pullatuotteilla ja einesruuallakin. Kirjoitan Laasaselle jos tälläinen ei lopu. Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, härskiksi heittäydyin. Tosin makkara on eines ja pulla, hiiva, eikö se ole melkein sama asia. Mutta hyvä uhkaus mainita hra L., koska jos hänen rytmiryhmänsä (eli muutama ihminen sadalla eri profiililla) täyttää blogin kommenttiosastot, siitä on leikki kaukana.

   Niin ja mainintani koski vain niitä miehiä, jotka kantavat vatsaansa ylpeydellä, että tietäisitte vaan paljonko on maksanut tämäkin maha. No jaa, en ole tehnyt varsinaisesti tutkimusta aiheesta. Enkä tee.

   Poista